Tomatenrisotto met Spinazie en Chorizo

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, risotto rijst, scheutje witte wijn, 1/2 blik tomaatblokjes, 10 deelblokjes diepvriesspinazie, 1 liter bouillon, 100 gram chorizo,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui en 3 fijngehakte teentjes knoflook tot het zacht is. Voeg vervolgens de risotto toe. Bak even mee. Voeg 1/2 blik tomaatblokjes en 10 deelblokjes diepvriesspinazie toe. Roer goed door. Voeg dan geleidelijk ongeveer 1 liter bouillon toe. Blijf af en toe roeren en laat zo ook de spinazie ontdooien. Bak ondertussen in een andere pan 100 gram in plakjes gesneden chorizo knapperig. Schep de chorizo uit de pan. Laat de chorizo uitlekken op keukenpapier. Roer op het laatst, wanneer de risotto gaar is naar wens, de chorizo door de risotto. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *