Dit recept vond ik in de Vlaamse Libelle. Een pastasaus maken met een blikje soep, dat wilde ik wel eens proberen. In ieder geval heeft het gesmaakt.
Ingrediënten: macaroni, 1 kleine ui, 150 gram kipgehakt, oregano, peterselie, 1 éénpersoonsblikje tomatencrèmesoep, 1 tomaat, kaas,
Aantal personen: 2
Kook de macaroni bijna gaar. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 150 gram kipgehakt toe. Bak het kipgehakt los en gaar. Breng op smaak met wat oregano en peterselie. Voeg 1 blikje tomatencrèmesoep toe. Warm even mee. Giet de macaroni af. Roer de macaroni door de tomatensaus. Schep de macaroni in een siliconen vorm. Leg op het geheel schijfjes tomaat en plakjes kaas. Zet de vorm in de Airfryer op 180 graden voor 10 minuten. Eet smakelijk!
0