Carrot Cake van HomeMade
Het was een tijd geleden dat ik iets gebakken heb. Alhoewel je dit amper bakken kan noemen. Het is meer water bij de mix doen en daarna even in de Airfryer doen of in de oven, maar ja de oven is bij ons al een tijdje kapot en ik doe alles in de Airfryer. In ieder geval vandaag had ik zin om te bakken en maakte deze carrot cake van HomeMade. Het is heel simpel. Eerst spatel je de mix met 110 ml water tot een beslag. Het beslag doe je in de bijgeleverde bakvorm en daarna in de voorverwarmde Airfryer (155 graden / 22 minuten). Bij mij moest de carrot cake na het controleren nog even vijf minuten terug in de Airfryer. Vervolgens moet de carrot cake goed afkoelen voordat je de icing er op kan doen. De icing is ook weer heel simpel. Zakje icingpoeder mengen met 10 ml water en dan goed mixen. Daarna bestrijk je de carrot cake met de icing en klaar. Makkelijker kan bijna niet.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *