Cannelloni met Spinazie en Kalkoenfilet uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, 250 gram spinazie (diepvries), boter, bloem, volle melk, nootmuskaat, mosterd, kaas, 6 cannelloni-rolletjes, 6 plakjes kalkoenfilet,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram spinazieblokjes toe. Laat de spinazieblokjes ontdooien en warm goed door. Maak ondertussen ook een bechamelsaus met boter, bloem, volle melk, nootmuskaat en mosterd (hoeveelheid moet je zelf een beetje inschatten). Voeg op het laatst 1 plak kaas toe en laat het smelten. Vul 6 cannelloni rolletjes elk met een plakje kalkoenfilet. Vul een schaal met het spinazie-mengsel. Leg hierop de gevulde cannelloni-rolletjes. Leg op de cannelloni-rolletjes 2 plakken kaas. Giet hierover de bechamelsaus. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 180 graden voor 27 minuten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *