Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 200 gram champignons, 3 teentjes knoflook, 3 flinke eetlepels pindakaas, 1 eetlepel ketjap manis, 8 plakjes kalkoenfilet (vleeswaar), 4 tortilla wraps,
Bak 1 fijngesnipperde ui met 1 theelepel sambal en gemberpoeder tot de ui zacht is. Voeg 250 gram fijngesneden champignons en 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 flinke eetlepels pindakaas en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het nog even goed door. Voeg eventueel wat water toe wanneer de saus te dik blijft. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg elke wrap met 2 plakjes kalkoenfilet. Schep het ui-champignon mengsel erop. Rol de wraps goed op. Eet smakelijk!
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.