Gevulde Aubergine uit de Airfryer
Ik had nog een aubergine liggen en een potje tomatensaus over van de pizza van gisteren. Op de socials zag ik dit recept met slechts vier ingrediënten. Lekker makkelijk om te maken met de warmte van vandaag.

Ingrediënten: 1 aubergine, tomatensaus, 2 plakjes ham, 1 bol mozzarella,

Aantal personen: 2

Snijd 1 aubergine over de lengte door de helft. Snijd het vruchtvlees kruislings in. Leg de helften in een bakvorm. Zet de bakvorm in de Airfryer op 180 graden en 15 minuten. Haal de aubergines daarna uit de Airfryer. Druk het vruchtvlees van de aubergine een beetje in. Verdeel er gekruide tomatensaus over. Leg er een plakje ham over en verdeel er mozzarella over. Zet de bakvorm opnieuw in de Airfryer op 180 graden en 15 minuten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *