Pizza met Barbecuesaus, Vega Kip, Champignons en Kaas
Vanochtend heb ik al lekker vroeg boodschappen gedaan. Nog voor de hitte alles in huis. Maar wat maak je met die warmte. Het werd pizza, een pizza die ik precies zes jaar geleden ook al eens maakte. Maar toen met ham en gewone snack-kipstukjes. Deze keer zonder ham en met vegetarische kipstukjes. Ook prima!

Ingrediënten: pizzadeeg, barbecuesaus, tomatenketchup, 1 ui, 100 gram champignons, 1 pak vegetarische kipstukjes, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue met pizzasteen naar 200 graden. Maak ondertussen een saus van barbecuesaus en tomatenketchup. Besmeer het pizzadeeg met de saus. Beleg het vervolgens het met gesnipperde ui, plakjes champignons en plakjes vegetarische kipstukjes. Leg als laatste nog wat plakjes kaas over het geheel. Leg de pizza ongeveer 20 minuten op de pizzasteen op de barbecue. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *