Spaghetti met Gehakt, Spek in Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, 150 gram gehakt, 2 tomaten, 1 pakje Heinz gezeefde tomaat met basilicum en oregano,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt. Bak het gehakt los en bruin. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 pakje Heinz gezeefde tomaat met basilicum en oregano. Laat het een minuut of 10 zachtjes pruttelen. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *