Naanbrood Pizza uit de Airfryer
Lekker snel klaar en heel lekker: naanbroodpizza. De balsamicocrème is overigens van de Italiaanse weken van de Lidl. Dat was wel een lekkere toevoeging aan de pizza.

Ingrediënten: 4 mini naanbrood, 1 kleine ui, 4 cherrytomaatjes, 1 bol mozzarella, 8 plakjes serannoham, balsamicocrème, sla,

Aantal personen: 2

Beleg elke naanbrood met 1/4 heel dun gesneden ui, 1 in plakjes gesneden cherrytomaat, 1/4 in stukjes gesneden bol mozzarella en 2 in stukjes gesneden plakjes serranoham. Leg de eerste twee naanbroodpizza’s in de Airfryer op 180 graden en 5 minuten. De andere twee naanbroodpizza’s gaan op dezelfde temperatuur maar dan een minuutje korter. Verdeel er wat balsamicocrème en sla over de pizza’s. Lekker met sla erbij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *