Pasta met Spinazie en Catalaanse Worstjes
Ingrediënten: macaroni, 3 Catalaanse worstjes (AH), 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, oregano, 400 gram spinazie, 1/2 bakje kruidenroomkaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Haal het vel van 3 Catalaanse worstjes en snijd de worstjes in stukjes. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, tijm, oregano en de Catalaanse worstjes tot de ui zacht is en de worstjes gaar. Voeg beetje bij beetje 400 gram spinazie toe. Roer tot alle spinazie is geslonken. Knip de spinazie wat fijner. Roer er een 1/2 bakje kruidenroomkaas door. Laat de kruidenroomkaas smelten. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *