Pasta met Courgette in Romige Kaassaus
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, oregano, basilicum, 150 gram gehakt, 1 courgette, 200 ml kookroom, kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes, wat tijm, oregano en basilicum toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden courgette toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 200 ml kookroom en geraspte kaas naar smaak toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak eventueel met een beetje zout. Roer de pasta door de saus en serveer. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *