Ingrediënten: 2 Italiaanse bollen, 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, basilicum, oregano, 150 gram champignons, 2 eetlepels bloem, scheutje witte wijn, 250 ml water, 1 maggiblokje,
Aantal personen: 2
Bak 2 Italiaanse bollen af in de Airfryer. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, tijm, basilicum en oregano tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak even mee. Voeg een scheutje witte wijn toe. Roer goed door. Voeg geleidelijk ongeveer 250 ml water toe (kan mee zijn, maar ook minder na gewenst de dikte van de ragout). Breng de ragout op smaak met 1 verkruimeld maggiblokje. Laat nog even zachtjes pruttelen. Hol ondertussen de Italiaanse bollen uit. Schep de champignonragout in de broodjes. Eet smakelijk!
0