Macaroni met Spinazie, Champignons en Chipolataworstjes
In de koelkast had ik nog een half bakje champignons staan. Dat moet ook een keer op. Met wat spinazie, knoflook en worstjes had ik weer snel een makkelijke maaltijd.

Ingrediënten: macaroni, 5 chipolataworstjes (±150 gram), 3 teentjes knoflook, tijm, 100 gram champignons, 300 gram spinazie,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Haal het vel van 5 chipolataworstjes. Snijd het worstvlees in stukjes. Bak de chipolataworstjes bruin in hete boter. Voeg 3 fijngehakte teentjes knoflook, wat tijm en 100 gram in plakjes champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *