Hartige Broodpudding van Focaccia met Champignons en Tomaatjes
Voor vandaag had ik niets op de planning staan. Ik had nog twee eieren die echt eens op moesten. Dus tja wat te maken? Het werd deze hartige broodpudding. Dit hebben we al eens eerder gemaakt op de barbecue en toen ook nog spek er in, maar dat heb ik nu niet gedaan, kortom het werd vegetarisch. In ieder geval een zomers!

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 150 gram champignons, 2 eieren, scheutje melk, basilicum, oregano, 1 focaccia (kruidenboter, mozzarella), 6 cherrytomaatjes, kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 3 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Klop ondertussen 2 eieren met een scheutje melk, wat basilicum en wat oregano. Doe in een siliconen vorm 1 in stukjes gesneden focaccia, de gebakken ui en champignons. Giet hierover het eimengsel. Verdeel er daarna 6 in stukjes gesneden cherrytomaatjes over. Doe er als laatste wat plakjes kaas over. Zet de vorm 25 minuten in de Airfryer op 180 graden. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *