De jaarlijkse paasbrunch van Piretti is er weer zagen we een paar weken geleden voorbij komen via de socials van Piretti. Dat leek ons natuurlijk weer erg lekker. De afgelopen jaren hebben we dat ook met pasen gedaan.
Wat kregen we allemaal. Een tasje vol broodjes die we zelf nog moesten afbakken, want dan is het zo vers als het maar kan natuurlijk. We hadden gekozen voor saltini’s en bruine ciabatta’s. De smaken die we kozen voor de croissants waren de pistache en de abrikoos.
In een doos kregen we een antipastoschotel met drie soorten vleeswaren (bresaola, spianata romana piccante en mortadella) en Italiaanse kaas, welke weet ik niet precies. Verder in de doos nog een potje jam, een potje pistachecrème, een versgeperst sapje van bloedsinaasappel en een paasverrassing in de vorm van een doosje suiker omhulde chocoladepaaseitjes gevuld met gianduia (hazelnoot, chocolade en poedersuiker). In ieder geval heel veel lekkers voor deze eerste paasdag.
Naast dit alles was er nog een grotere verrassing. Elk jaar geeft Piretti onder alle paasbrunch bestellingen een groot paas ei van Venchi weg. Gisteren haalde Michel de bestelling op en ik was nog buiten bij de fietsen. Opeens moest ik ook naar binnen komen voor een foto of zo, heel geheimzinnig. Het bleek dus dat we het paasei dit jaar hadden gewonnen. Helemaal leuk dus!
Piretti
Brouwersgracht 125
3901 TK Veenendaal