Nieuw jaar! Het jaar dat Brutsellog gewoon 20 jaar wordt. Dit recept kwam ik ook weer tegen in de ‘archieven’ van Brutsellog. Eind 2023 maakte ik het, toen nog met plakjes ham. Ook heb ik een keer de ham vervangen door pesto om er zo een pizzabroodje a la caprese van te maken. Deze keer nam ik salami in plaats van ham. Ook lekker.
Ingrediënten: 1 tomaat, 4 plakjes salami, 1 bolletje mozzarella, 2 eetlepels mayonaise (of fritessaus), Italiaanse kruiden, 4 afbak kaiserbroodjes,
Meng 1 in blokjes gesneden tomaat met 4 fijngesneden plakjes salami, 1 in stukjes gesneden bol mozzarella en 2 eetlepels mayonaise. Breng op smaak met een beetje Italiaanse kruiden. Snijd 4 kaiserbroodjes open. Bestrijk alle helften met het tomaat-salami-mozzarella mengsel. Leg de broodjes in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 7 minuten. Eet smakelijk!
0