Ingrediënten: 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel gembersiroop, 1 zakje udon-noodles (200 gram), 1 kipfilet, 400 gram fijne roerbakgroenten, 100 gram cashewnoten,
Aantal personen: 2
Maak een woksaus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel gembersiroop. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet aan in hete boter. Voeg 400 gram fijne roerbakgroenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. Voeg de cashewnoten toe. Warm even mee. Voeg daarna de udon-noodles en woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!
0