Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 rode paprika, 150 gram gehakt, 1 potje sperziebonen, 4 eetlepels pindakaas, 1 eetlepel sojasaus, 150 ml bouillon,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en 1/2 rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 potje sperziebonen toe. Roer even goed door. Voeg dan 4 eetlepels pindaskaas, 1 eetlepel sojasaus en 150 ml bouillon toe. Roer goed door, laat de pindakaas smelten. Serveer de sperziebonen met de rijst. Eet smakelijk!
0(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)