Pizza’s van Piretti Veenendaal

Pizza’s van Piretti Veenendaal

Pizza’s van Piretti Veenendaal
Bij Piretti hebben we vandaag verse pizza’s gehaald. Je kan ze warm laten maken, maar ook koud meenemen. Wij waren er al in de ochtend en namen daarom de pizza’s koud mee. Inmiddels was het weer helemaal opgeklaard en kon de barbecue aan, waar we op de pizzasteen de pizza’s hebben gebakken. Welke pizza’s hebben we eigenlijk gekozen?

Pizza's van Piretti Veenendaal pizza proscuitto de Parma
De pizza op de bovenste foto is de pizza quattro gusti. Deze pizza is een kwart belegd met prosciutto di Parma, een kwart met salame Milano, een kwart a la caprese en een kwart belegd met funghi. De andere pizza is de pizza proscuitto de Parma. Deze pizza is belegd met parmaham, mozzarella, Grana Padano en rucola.

Omdat we natuurlijk alles delen werd de pizza quattro gusti in acht punten gesneden. Zo hadden we een kleine pizzaproeverij. Het was in ieder geval weer smullen met al die verschillende smaken.

Piretti
Scheepjeshof 98
3901 CX Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top