Citroentaartje met Koffie & Thee bij Piretti

Citroentaartje met Koffie & Thee bij Piretti

Citroentaartje met Koffie & Thee bij Piretti
Vandaag moesten we even richting de Welkoop en ook in het dorp hadden we wat dingetjes nodig. En dan heb je alles afgerekend en dan kom je er achter dat je waarvoor je komt bent vergeten, heel handig. Voor dat gedoe hebben we eerst een citroentaartje met respectievelijk een cappuccino en een thee gedronken. Heerlijk bij de open deur, met een waterig zonnetje na een kleine bui, zaten we lekker te smikkelen. Daarna allerlei lekkers en leuks bij Piretti uitgezocht en na het afrekenen dus vergeten dat je eigenlijk ook nog tallegio nodig hebt.

Piretti
Scheepjeshof 98
3901 CX Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top