Broodje Hamburger

Broodje Hamburger

Broodje Hamburger
Vandaag was ik weer eens een dag op het werk. Er was een geplande stroomstoring bij ons in de wijk. Alleen hoelang het ging duren was niet helemaal duidelijk. Dan maar richting Utrecht, dan heb ik er geen last van. Wel ging ik bijtijds naar huis vanwege code oranje, en nee dat was niet vanwege voetbal. Het was vandaag ook makkelijk. Het werd een broodje hamburger, of meer een cheeseburger. Zo noemde de slager deze hamburger. Samen met een berg sla, augurken en tomaatjes op een Italiaanse bol en klaar!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top