Wraps Kip Krokant

Wraps Kip Krokant

Wraps Kip Krokant
We hadden nog een half pak wraps in de koelkast die op moesten. Het werd daarom een makkelijke maaltijd vandaag: wraps kip krokant. De krokante kipschnitzels gingen 12 minuten op 180 graden in de Airfryer. Halverwege doe je een plakje cheddar cheese en ontbijtspek op beide krokante kipschnitzels. De wraps warm je een paar seconden in de magnetron en beleg daarna met sla, augurken, unschulds engel saus en de krokante kipschnitzels. Vouw vervolgens de wraps goed dicht en serveer. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top