Martabak en Pastei van Toko Sin Driebergen

Martabak en Pastei van Toko Sin Driebergen

Martabak en Pastei van Toko Sin Driebergen
Vandaag waren we op ziekenbezoek bij vrienden van ons. Op de terugweg, via een toeristische route, zijn we gestopt in Driebergen. Daar hebben we voor vanavond al ons eten gehaald, maar we hadden ook niet geluncht. We namen dus ook een pasteitjes mee en een martabak. Die martabak leek me bijzonder interessant, dat had ik namelijk nog nooit gegeten.

Het is een soort hele dunne pannenkoek/omelet gevuld met groente en rund. Het smaakte naar kerrie. Het pannenkoekje is knapperig. In ieder geval totaal anders dan het pasteitje wat we mee hebben genomen. Dus twee totaal verschillende smaken op tafel. Lekker!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top