BBQ Event

BBQ Event

BBQ Event
Vandaag had Michel een personeelsfeestje op zijn werk, waarbij ook partners uitgenodigd waren. Zelf zat hij in de organisatie en was een hele dag samen met nog een paar collega’s in touw om al het lekkers voor de barbecue voor te bereiden. Zo stonden er op het dakterras van de meet-me een drietal barbecues te roken. Op deze kleine lagen jalapeno-cheddar worstjes.

BBQ Event worstjes en stoofpot op barbecue
Op de grotere barbecue lagen ook dezelfde worstjes en stond er nog een stoofpot lekker te stoven. Deze was ook al van te voren klaar gemaakt, maar moest natuurlijk wel even goed warm worden.

BBQ Event begin van het bbq buffet
Zelf was ik wat vroeger aanwezig, ik mocht nog even een hele berg stokbroden halen en kon dus gelijk een handje helpen. Hier wordt het buffet ingericht.

BBQ Event gevulde paprikaatjes
Op de barbecue lagen ook nog een aantal vegetarische gerechtjes.

BBQ Event rode kool salade
En er waren ook allerlei verschillende salades, zoals deze met rode kool.

BBQ Event bordje barbecue
Dit was mijn eerste bordje van het barbecue buffet. Zo had ik pulled pork met coleslaw op een broodje, een kipsateetje met pindasaus en stukjes jalapeno cheddar worstjes en volgens mij ook nog aardappelsalade wat buiten beeld is.

BBQ Event taartjes buffet
Michel’s collega van de marketing had nog allerlei lekkere taarten en soezen gemaakt. Ook weer een hele tafel vol. Zo waren er moorkoppen, tiramisoezen (soezen met tiramisu), een kersen-monchou taart en een key lime pie.

BBQ Event tiramisoes
Ik wilde wel de tiramisoes uitproberen. Nou die was heel lekker. Later heb ik ook nog eens een klein stukje key lime pie op. Ook heel lekker.

In ieder geval was het een geslaagd, gezellig en lekker feestje.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top