Bourgondische Varkenshaas

Bourgondische Varkenshaas

Bourgondische Varkenshaas
Vandaag zijn we naar een andere slager in Veenendaal gefietst. Naar Ariesen, een slager ergens midden in een woonwijk. Vrijdag wordt op Michel’s werk een barbecuefeest gehouden en Michel maakt daarvoor ook een gerecht. Vandaag inkopen bij de slager gedaan en alle voorbereidingen gedaan. Omdat we er toch waren gelijk wat makkelijks voor ‘s avonds. Het werd de bourgondische varkenshaas. Een varkenshaas omwikkeld met spek met een marinade van tuinkruiden. Bij de groenteboer, waar we ook langs fietsten, haalde ik een salade. De varkenshaas ging op de barbecue, die stond toch al aan. Met een kerntemperatuur van 56 werd de varkenshaas nog even direct op de barbecue gelegd zodat het spek nog een mooi kleurtje kreeg.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top