Gegrilde Groenten met een Barbecueworstje

Gegrilde Groenten met een Barbecueworstje

Gegrilde Groenten met een Barbecueworstje
Het idee was eigenlijk het worstje en de groentes in een wrap te stoppen, maar dan zouden we maar halve courgette en een halve paprika gebruiken. Zonde, dan maar zonder wraps. Het pakte verrassend lekker uit en het was zo simpel. De courgette en de paprika zijn in stukjes gesneden. In een ovenschaal gedaan en daarna besprenkeld met olie en gekruid met Italiaanse kruiden en zout. Vervolgens ongeveer een half uur op de barbecue van 180 graden. Erbij een barbecueworstjes die uiteraard ook op de barbecue zijn gebakken. Als laatste strooi je wat geraspte kaas over het gerecht.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top