Kip Hawaii van de Barbecue

Kip Hawaii van de Barbecue

Kip Hawaii van de Barbecue
Goede ideeën moet je overnemen. Op de Instagram-pagina van een slager zag ik verschillende soorten braadsleetjes. Zo ook het braadsleetje ‘Kip Hawaii’. Dat kunnen we natuurlijk ook zelf maken, zo heb je ook de kruiding een beetje zelf in de hand.

Ingrediënten: 3 kipbraadlapjes (of kipdijfilet), lemon pepper kruiden (of kipkruiden), 10 plakjes ontbijtspek, 1 klein blikje ananasschijven, kaas,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 180 graden. Snijd 3 kipbraadlapjes in 10 stukken. Kruid met lemon pepper kruiden. Omwikkel elk stukje kip met een plakje ontbijtspek. Leg de stukjes kip in ovenschaaltjes. Steek tussen de stukjes kip stukjes ananas. Strooi over de kip geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes op de barbecue voor ongeveer een half uur. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top