Loaded Fries van de Albert Heijn

Loaded Fries van de Albert Heijn

Loaded Fries van de Albert Heijn
Deze week had de Albert Heijn loaded fries in de aanbieding. Dat leek me wel lekker. We kozen voor de loaded fries kip barbecue. De loaded fries zitten in een aluminium bakje met op friet: kipflakes, barbecuesaus, roomkaas en peterselie. De bakjes loaded fries gingen in de Airfryer op 180 graden voor 12 minuten. Helaas past in een Airfryer XL maar één bakje per keer. Dus het eerste bakje heb ik aan het eind nog even twee minuten in de Airfryer gedaan.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top