Banaan met Chocolade en Muesli van de Barbecue

Banaan met Chocolade en Muesli van de Barbecue

Banaan met Chocolade en Muesli van de Barbecue
We hebben nog steeds een paar bananen over, alleen wel wat minder chocolade dan zondag. Even creatief denken en dan gewoon een muesli (de Kellogs muesli met pure chocolade en hazelnoten) toevoegen. Snijd de schil van de bananen open. Snijd vervolgens de banaan in stukjes (schil heel laten). Doe de bananen in een ovenschaal. Vul de bananen met stukjes chocolade er op en er tussen. Verdeel de muesli erover. Daarna even op de barbecue tot de chocolade goed gesmolten is. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top