Bubble Tea op Station Driebergen-Zeist

Bubble Tea op Station Driebergen-Zeist

Bubble Tea op Station Driebergen-Zeist
Vandaag miste ik de rechtstreekse trein naar Veenendaal. Dan maar het tussentreintje die als eindstation Driebergen-Zeist heeft. Dan ben ik in ieder geval al halverwege richting huis en een ander voordeel is, is dat de trein bijna leeg is. Op Driebergen-Zeist moest ik zo’n twintig minuten wachten. Verder was het best warm en ik had gewoon zin in een bubble tea. Ik wist dat je het in de cafetaria onder het station kon kopen. Kortom ik verwende mijzelf met een classic milk tea. Een prima bubble tea en lekker verfrissend (en helemaal verfrissend omdat ik daarna in een te korte en te volle trein richting Veenendaal moest)

Cafetaria To Go
Stationsplein 5
3972 KZ Driebergen-Rijsenburg

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top