Verse Pasta met Groenteballetjes in Champignonsaus

Verse Pasta met Groenteballetjes in Champignonsaus

Verse Pasta met Groenteballetjes in Champignonsaus
Ingrediënten: La Place verse pasta carbonara mezzelune, 1 ui, tijm, 250 gram champignons, 3 teentjes knoflook, Vivera groenteballetjes, 200 ml kookroom, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de verse pasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Halveer de Vivera groenteballetjes. Voeg de balletjes toe aan de champignons en ui. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 200 ml kookroom en 1/2 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat de kookroom inkoken. Schep de verse pasta voorzichtig door de saus en serveer. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top