Wraps Gevuld met Kaas, Gehakt en Spinazie

Wraps Gevuld met Kaas, Gehakt en Spinazie

Wraps Gevuld met Kaas, Gehakt en Spinazie
In de koelkast had ik nog wraps liggen. Via sociale media kwam ik deze manier van een wrap bouwen tegen. Wat me best een leuk idee leek. Het idee om er een saus van kruidencrème en barbecuesaus erop te smeren was één van de mindere ideeën. Dit ging iets te hard in de Airfryer. Volgende keer dan gewoon kaas erover.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 8 deelblokjes spinazie, gehaktkruiden, 4 wraps, kaas, kruidencrème, Koreaanse barbecuesaus,

Aantal personen: 2

Meng 200 gram gehakt met 8 deelblokjes spinazie en gehaktkruiden. Verwarm 4 wraps 1/2 minuut in de magnetron. Beleg 2 wraps met plakjes kaas. Leg vervolgens op de belegde wraps nog een wrap. Verdeel het gehakt over beide wraps. Rol beide wraps op. Steek vast met cocktailprikkers. Snijd beide rollen door midden. Leg de wraps in een silicone mandje. Maak een saus van kruidencrème en Koreaanse barbecuesaus. Verdeel de saus over de wrap-rolletjes. Zet het silicone mandje in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top