Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal

Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal

Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal lemper
Vandaag werden we door Britt uitgenodigd om ergens in Veenendaal met haar en haar vriend te lunchen voor vaderdag. De keuze was al snel gevallen. Het werd Saya. Vooraf was er al keuzestress, want er stonden zoveel lekkere gerechten en zoveel lekkere drankjes op de kaart. Vooraf begonnen we met lemper, kleefrijst gevuld met gekruide kip.

Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal
Britt en ik kozen vervolgens voor de loaded fries babi ketjap.

Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal ayam goreng burger
Michel nam de ayam goreng burger, stukjes krokante kip op een burgerbroodje met sla, komkommer, tomaat, cheddar en honingmosterdsaus.

Vaderdagslunch bij Saya Veenendaal Saya's burger
Milo koos voor de Saya’s burger, een rundergehakt burger met gebakken ei, sla, tomaat, augurk en sambal-mayonaise. Beide burgers werden geserveerd met frietjes.

De gerechten waren lekker, zo had ik de babi ketjap nog nooit geproefd bij Saya en ook de tjendol was lekker. Van de pink chai latte had ik meer verwacht, ik had het idee dat de roze kleur van een bietensapje kwam. Wat ik wel jammer vond was dat onze tafel niet klaar was. Britt had gereserveerd en dan verwacht je toch een leuk gedekte tafel en een aantal andere dingen waren net niet, zoals sausen die niet klopten, een gewone mayo in plaats van een kewpie mayo op de frietjes en een siracha maya in plaats van een honingmosterd mayo op de ayam goreng burger.

Saya (Instagram)
Thoomesplein 4
3901 TN Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top