Burger Caprese met Country Wedges en een Cranberry Appel Salade

Burger Caprese met Country Wedges en een Cranberry Appel Salade

Burger Caprese met Country Wedges en een Cranberry Appel Salade
Vandaag was het een omgekeerde dag voor ons. Michel werkte thuis omdat er een monteur langs kwam en ik ging naar het kantoor omdat ik daar een vergadering had. Meestal werk ik thuis en is Michel op kantoor. Na het werk had ik weer de perfecte aansluiting en was lekker op tijd in Veenendaal. Op de Ellekoot haalde ik bij de slager een ‘burger caprese’ (een dubbele burger met tomaat, mozzarella en een Italiaanse kruidenmix) en bij de groenteboer countrywedges en een cranberry appel salade. Michel heeft de burgers en de country wedges op de barbecue bereid.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top