Oranje Koeken uit de Airfryer

Oranje Koeken uit de Airfryer

Oranje Koeken uit de Airfryer
Dit pak oranje koeken van Oetker had ik net na koningsdag in de ‘opruimingsbak’ van de Albert Heijn gevonden. Zo met het EK Voetbal in het vooruitzicht, maar ook op de laatste dag van het EK atletiek leek me het leuk (en vooral lekker) om te maken.

Ingrediënten: 1 pak Oetker Oranje koeken, 140 gram boter, 100 ml water,

Aantal roze koeken: 8

Mix met een mixer 140 gram boter zacht. Voeg het zakje koekmix en 75 ml water toe. Mix tot een glad geheel. Verdeel het deeg over de 8 vormpjes. Verwarm de Airfryer voor op 160 graden voor 3 minuten. Zet vier vormpjes in de Airfryer. Zet vervolgens de Airfryer op 160 graden voor 25 minuten. Haal na 25 minuten de eerste batch uit de Airfryer. Zet daarna de overige vier vormpjes in de Airfryer. Bak deze ook 25 minuten op 160 graden in de Airfryer. Laat de koeken goed afkoelen. Meng de glazuurmix met 25 ml warm water tot een glad papje. Verdeel de oranje glazuur over de koeken. Laat het glazuur hard worden. Bewaar de oranje koeken in een koektrommel. Smul ze!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top