Gevulde Pasta met Dopertwen in Briesaus

Gevulde Pasta met Dopertwen in Briesaus

Gevulde Pasta met Dopertwen in Briesaus
Het recept kwam ik tegen in de site-analytics van Brutsellog. Ooit, jaren geleden eens gemaakt. Zo’n briesaus leek me best lekker. Het recept van jaren geleden heb ik wel aangepast. Zo heb ik geen blokjes ham er in gedaan, want vlees zat al in de verse pasta en geen kookroom. Wel erbij ui, knoflook en tijm. Lekker aanpassen is leuk. Het recept is door een andere keuze in verse pasta vegetarisch te maken.

Ingrediënten: 1 pakje La Place verse pasta prosciutto di Parma, Parmigiano reggiano mezzelune, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram champignons, 200 gram doperwten (diepvries), 200 gram brie, beetje water, 1/2 theelepel bouillonpoeder,

Aantal personen: 2

Kook de verse pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 200 gram doperwten en 200 gram in blokjes gesneden brie (korstjes eraf) toe. Laat de brie langzaam smelten. Voeg een klein beetje water en 1/2 theelepel bouillonpoeder toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de verse pasta. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top