IJsjes bij Zazu Veenendaal

IJsjes bij Zazu Veenendaal

IJsjes bij Zazu Veenendaal
Morgen gaan we weer richting Friesland. Jan en Mieneke vroegen of we ‘toko’ mee wilden nemen. Dat hebben we vanavond al gedaan. Nu we toch in het dorp waren en geen toetje hadden gegeten en het lekker weer is, zijn we door gereden naar Zazu. Even een ijsje eten.

Ik had weer bloemige smaken, ik had dan ook een bloemetjes jas aan. Ik had de smaken lavendel, rozen en viooltjes. Michel nam de smaak ‘pistache, citroen en pecan’, Italiaan cookie en chocolade. Zoveel bloemetjes smaken is wel heel erg bloemen, maar wel lekker en bijzonder. De smaken van Michel waren ook erg lekker, die chocolade…. Dat was pas echt chocolade.

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top