Schnitzel XXL met Jäger-rahm saus en Salade

Schnitzel XXL met Jäger-rahm saus en Salade

Schnitzel XXL met Jäger-rahm saus en Salade
Eigenlijk hadden we al 2 XXL schnitzels gisteren in het boodschappenkarretje gelegd, maar eigenlijk zijn die veel te groot. Kortom met één zo’n XXL kipschnitzel hadden we met zijn twee voldoende, dus eentje hebben we teruggelegd. Erbij een saus uit een zakje gewoon wat water en room toevoegen (in ons geval een beetje melk) en klaar. Wij hebben als extra eerst nog 150 gram kleine champignons gebakken. Bij de schnitzel met jäger-rahm saus aten we een gemengde salade met “unschulds engel” saus als dressing. Dit gaf een lekkere frisse mangosmaak aan de salade.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top