Boom Food Thai-Viet-Exotic in Kleve

Boom Food Thai-Viet-Exotic in Kleve

Boom  Food Thai-Viet-Exotic in Kleve
Na de Kaufland zijn we nog naar de Edeka en DM op de hoffmannallee gereden. Wat een verschil van uitstraling tussen de Kaufland en de Edeka. Vroeger gingen we wanneer we daar waren altijd eten of iets afhalen bij Noodle House. Helaas is deze al weer een tijdje geleden gesloten. Maar er is wel weer een ander leuk eettentje erbij gekomen waar je ook allerlei lekkers kan afhalen namelijk Boom Food Thai-Viet Excotic. je kan er Vietnamees en Thais afhalen. We kozen voor een Vietnamees gerecht “Sốt Me” en een Thais gerecht “Boom Mango”.

Sốt Me is een Boom specialiteit en is een zoet zuur gerecht met verschillende groene groente, tamarinde-saus als basis en als extra kozen we knapperige eend erbij. De Boom Mango is een Boom klassieker, een gerecht met groene bonen, bamboescheuten, courgette, paprika, champignons en mango en erbij kozen we rundvlees. Je hebt dus steeds een basis, waarbij je zelf kiest of je eend, garnaal, gepaneerde kip, kip, rundvlees of tofu als extra erbij kiest. Standaard krijg je bij de gerechten jasmijnrijst.

Zoals altijd hebben we de gerechten gedeeld. De smaken waren heel verschillend. De Sốt Me met eend rook naar barbecue en had een zoetzure smaak. De Boom Mango was echt zoet. In beide gerechten veel groente. Beide vonden we deze smaken anders dan wat we anders bij een Aziatisch restaurant zouden verwachten. Het was in ieder geval verrassend lekker. Een leuk adresje om nog eens wat af te halen!

Let op bij Boom Food Thai-Viet Exotic kan je niet pinnen, zorg dus dat je kontant geld bij je hebt.

Boom Food Thai-Viet Exotic
Hoffmannallee 20
47533 Kleve (Duitsland)

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top