Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst

Boerenkool met Worst
Vandaag was het een andersom dag. Ik moest fysiek naar mijn werk toe en Michel bleef thuiswerken. Er kwam namelijk iemand kijken voor wat herstelwerkzaamheden. Uiteindelijk lukte het me zelfs om voordat de beste man er was thuis te zijn. Was wel met de meest snelle overstappen ooit die ik heb gedaan. In 50 minuten was ik van deur naar deur. Het was wel fijn dat Michel ook heeft gekookt. Het werd, zoals een doodnormale maandag, een boerenkool stamppot met een verse worst. De worst werd eerst even gebakken in de boter en werd daarna verder gegaard in de Airfryer.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top