Broodje Shoarma uit de Airfryer

Broodje Shoarma uit de Airfryer

Broodje Shoarma uit de Airfryer
Voor de paasbrunchtas-spaaractie bij de slager was deze week de aanbieding het shoarma-pakket. Dit was een pakket met 4 broodjes, 600 gram shoarma en knoflooksaus. Heel handig want vandaag had ik weer een werkdag in Utrecht. Vandaag werd het dus een broodje shoarma uit de Airfryer.

Eerst de broodjes 3 minuten op 200 graden in de Airfryer. Daarna de shoarma in een ovenschaaltje of siliconen mandje 10 minuten op 180 graden in de Airfryer. Halverwege even de shoarma omscheppen. De broodjes daarna beleggen met sla, dan de shoarma en een flinke klodder knoflooksaus erover. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top