Kiprollade ‘Caprese’ met Mozzarella, Tomaat en Pesto van de Barbecue

Kiprollade ‘Caprese’ met Mozzarella, Tomaat en Pesto van de Barbecue

Kiprollade 'Caprese' met Mozzarella, Tomaat en Pesto van de Barbecue
Zaterdag zagen we bij de poelier op de markt in Veenendaal mini-kiprollades. Helemaal leuk om iets mee te doen. Alleen wat? De kiprollades gingen daarom nog even in de vriezer. Vandaag bleek het een lekkere lentedag te worden. De barbecue kon aan en voor de kiprollade had ik een zomers idee. Het werd een kiprollade op Italiaanse wijze, een soort van kiprollade caprese.

Ingrediƫnten: 2 mini-kiprollades, 1 bol mozzarella, 1 tomaat, pesto,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Bak de kiprollades gaar in zo’n 30 minuten. Snijd ondertussen 1 bol mozzarella en 1 tomaat in plakjes. Snijd de kiprollades in plakjes. Wissel de plakjes kiprollade af met plakjes mozzarella en plakjes tomaat in een ovenschaal. Druppel er nog wat pesto over de kiprollade. Zet de ovenschaal nog even op de barbecue zodat de mozzarella goed kan smelten. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top