Schnitzel met Ossenworst van de Barbecue

Schnitzel met Ossenworst van de Barbecue

Schnitzel met Ossenworst van de Barbecue
Vandaag kon de barbecue weer eens aan. Het werd een recept wat uit de archieven van Brutsellog kwam: schnitzel gevuld met ossenworst. Misschien een bijzondere combinatie, maar zeker een lekkere combinatie.

Ingrediënten: 2 kleine ossenworstjes, 2 schnitzels, kipkruiden,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Verdeel 2 kleine ossenworstjes elk over een schnitzel. Rol de schnitzels op. Bestrooi de opgerolde schnitzels met kipkruiden. Leg de opgerolde schnitzels in een ovenschaaltje. Zet het ovenschaaltje ongeveer een half uur op de barbecue van 200 graden. Bij de schnitzel met ossenworst aten we aardappelkroketjes van de barbecue en een salade.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top