Broodje Hamburger

Broodje Hamburger

Broodje Hamburger
Bij mijn slager kan je nu voor een ‘paasbrunchtas’ sparen. Twee jaar geleden heb ik dit ook gedaan, en wat een leuke tas kreeg ik toen. Wat je dan moet doen is één of twee aanbiedingen in de week kopen, vier weken lang. Net voor pasen kan je dan je kleine of grote paasbrunchtas ophalen. Deze week was het hamburgerpakket in de aanbieding. Vier hamburgers, vier broodjes en joppiesaus. Lekker! De helft ging in de vriezer en de andere helft stond vandaag op tafel. De broodjes hamburgers zijn belegd met sla, een uitgebakken plakje ontbijtspek, een plakje cheddar cheese, gebakken ui en natuurlijk de joppiesaus.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top