Worstjes in Deegbeslag uit de Airfryer

Worstjes in Deegbeslag uit de Airfryer

Worstjes in Deegbeslag uit de Airfryer
Dit kwam ik weer eens tegen op Brutsellog. Toevallig had de slager deze week saucijsjes in de aanbieding. Het werd dus worstjes in deegbeslag, ook wel ‘toad in a hole’ genoemd.

Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 2 bosuien, 1 theelepel mosterd, zout, 2 saucijsjes, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Mix 165 gram bloem met 2 eieren en 160 ml melk tot een beslag. Roer er 1 fijngesnipperde ui, 2 fijngehakt teentjes knoflook, 2 in ringen gesneden bosuien en 1 theelepel mosterd door. Breng op smaak met wat zout. Giet het beslag in een ovenschaal. Omwikkel 2 saucijsjes elk met 2 plakjes ontbijtspek. Leg de worstjes in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Stel de Airfryer in op 170 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top