Bami Goreng zoals van de Chinees

Bami Goreng zoals van de Chinees

Bami Goreng zoals van de Chinees
Vandaag was ik weer eens een keer een dagje op de HU. Eigenlijk voor 1 afspraak, maar het werden er meer op locatie zoals even lekker een rondje lopen met collega C. De zon scheen toen even lekker! Omdat ik op Vaartse Rijn net mijn trein zou missen, ben ik met de tram doorgegaan naar centraal. Nou laten ze daar nu net kleine blikjes Fanta uitdelen. Altijd lekker! Na zo’n dagje Utrecht werd het een makkelijke maaltijd. Bami goreng zoals van de Chinees is lekker makkelijk en zo klaar. Erbij aten we Mora Vega saté.

Ingrediënten: mie, 1 prei, 2 eieren, 125 gram plakjes ham, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af. Bak in het olie 1 in ringen gesneden prei. Wanneer de prei zacht is voeg je 2 geklutste eieren toe. Laat de eieren stollen en roerbak de eieren los. Voeg 125 gram in reepjes gesneden ham toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de mie toe. Roer de mie er door. Breng de bami goreng op smaak met 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel sesamolie. Wok de bami goreng even goed zodat het goed warm word. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top