Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus

Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus

Pasta met Champignons en Spekjes in Romige Saus
Vandaag dag 2 van de schilders. Deze keer wordt de buitenboel onder handen genomen. Ik kon deze keer wel thuiswerken. Het is dat mijn collega’s er niets van hebben gezegd, maar af en toe had ik de reclame van ‘coca cola diet coke’ (uit 1997) voor het raam van mijn werkkamer. Het was dan geen glazenwasser, maar een schilder en het was niet echt warm buiten.

Ingrediënten: penne, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, oregano, 250 gram champignons, 250 ml crème fraîche, water, zout, peper, kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, wat tijm en wat oregano tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml crème fraîche toe. Smelt de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat water toe wanneer de saus te dik wordt. Serveer de saus met de spaghetti. Strooi er nog wat kaas over. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top