Kliekje Thais van de Mangoboom Ede

Kliekje Thais van de Mangoboom Ede

Kliekje Thais van de Mangoboom Ede
Vandaag was ik weer een dagje op locatie in Utrecht. Leuk, want ik heb een allerleukst, zelfgemaakt tasje en portemonnee van een collega gekocht. Maar het kost ook wel weer energie, ik was dan ook blij dat ik vanavond niet hoefde te koken. Van de Mangoboom hadden we nog veel over en hadden we in de vriezer gedaan. In ieder geval was het genoeg om met zijn twee nog een keer van te eten. Wat we hadden afgehaald bij De Mangoboom zie je hier.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top