De Mangoboom – Ede

De Mangoboom – Ede

De Mangoboom - Ede
De Mangoboom hadden we al eerder gezien toen we in het centrum van Ede waren, maar toen waren we te vroeg. Nu was het open, we namen dus wat lekkers mee voor ‘s avonds. Via de bijzondere entree, door een smalle steeg en de keuken kwamen we in het restaurant. De voordeur was namelijk kappot, maar zo door dat steegje en de keuken had ook wel zijn charme.

We kozen twee verschillende gerechten: massaman en panaeng. De massaman kozen we met kip. Massaman is een gerecht wat bestaat uit kip (in ons geval) in zoete gele curry met ui, pinda en zoete aardappel. Het andere gerecht, de panaeng, kozen we met rundvlees. Dit is een originele Thaise panaeng curry met kokosmelk, aubergine, courgette, puntpaprika en citroenblad.

Zelfs toen we het ‘s avonds gingen eten was het nog een beetje warm. Kun je nagaan, we hadden het rond lunchtijd afgehaald. De lovende recensies op google zijn zeker terecht. Het zijn heerlijke smaken met net een beetje meer pit. Als we weer eens in Ede zijn, gaan we zeker nog eens afhalen of gewoon eten in het restaurant.

De Mangoboom
Maandereind 23
6711 AA Ede

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top