Taco’s met Tortillaschotel

Taco’s met Tortillaschotel

Taco's met Tortillaschotel
In de kast had ik nog een half pak taco’s liggen, in de koelkast nog een open zakje geraspte kaas. Dingen die echt op moesten. Het werd een heel simpel gerecht: taco’s met Hak tortillaschotel. Hak tortilaschotel is een mengsel van bonen, mais en paprika in een Mexicaanse saus.

Ingredi├źnten: 150 gram gehakt, 1 zak Hak tortillaschotel, 6 tacoschelpen, geraspte kaas,

Aantal tacoschelpen: 6

Rul 150 gram gehakt los en rul. Voeg 1 zak Hak tortillaschotel toe. Warm het geheel goed door. Leg de tacoschelpen in een ovenschaal. Doe er een beetje geraspte kaas in. Vul daarna met het bonenmengsel. Strooi er vervolgens nog meer geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 150 graden voor 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top